vrijdag 25 juli 2014

Triple chocolate yoghurt muffins

Triple chocolate yoghurt muffins

Ingrediënten:

  • 3 cups zelfrijzend bakmeel
  • 1 cup olie
  • 1 cup suiker
  • snufje zout
  • 2 zuinige cups melk
  • 2 zuinige cups straciatellayoghurt
  • 50 gram witte chocolade, geraspt
  • 50 gram melkchocolade, geraspt
  • 50 gram pure chocolade, geraspt

Extra nodig:

  • 1 beslagkom
  • 1 cupcaketray
  • cupcake/muffin papiertje
  • spatel
  • evt. ijsschep.

Bereiding:

  1.  Verwarm de oven voor op 200°C
  2. Doe alle ingrediënten, behalve de chocolade, in een kom en roer goed door elkaar met een spatel.
  3. Rasp de verschillende soorten chocolade, en roer deze een voor een door het beslag. 
  4. Doe de papieren vormpjes in de tray, en vul deze voor 3/4 met beslag. Dit gaat het makkelijkst met een ijsschep, maar kan ook met een gewone lepel.
  5. Bak de muffins in ongeveer 30 minuten goudbruin en gaar. Met een satéprikker kan je testen of ze gaar zijn. Komt er geen beslag meer mee, dan is je muffin klaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten